Tue Nielsen, forpagter af Næsbjerghus åbner a la carte restaurant i Varde Syd.
Copy link address
Malene Wonsbek mwo@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
- Vi har åben alle ugens syv dage fra klokken 10, og så lukker køkkenet cirka klokken 21, siger Tue Nielsen, der her er gået i baren med køkkenchef Mette Lillerøj (tv) og restaurantchef Jannie Jørgensen. Foto: Malene Wonsbek -
- Varde og især Varde Syd mangler en god restaurant. Alt for mange lokale kører til Esbjerg for at spise. Nu får de mulighed for at køre ind til os i stedet for at køre ud af byen, siger Tue Nielsen, der har totalrenoveret den karakteristiske bygning, der fra 1989 til 2014 har fungeret som værtshus. Foto: Malene Wonsbek -
Mette Lillerøj (46), der er uddannet tekstildesigner, har stået for indretningen af restauranten, der bliver holdt i en hyggelig og meget personlig stil. Foto: Malene Wonsbek -
Jannie Jørgensen (51) der både er uddannet kontorassistent og parterapeut har været ”fritids-tjener” i mange år. Hun er restaurantchef i Gastrobar No 12 og står for mange af de administrative opgaver. Foto: Malene Wonsbek