Det begyndte med en køkkenhave, nu driver Anita Julius "Vestjysk-Plukselv" hjemme fra Hedevej.
Copy link address
Karina Øhlenschlæger kao@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Sukkermajsene er ikke kun eftertragtede af mennesker, også rådyrene er vilde med dem, fortæller Anita Julius. Foto: Karina Øhlenschlæger -
I haven har Anita Julius en kold kælder, hvor hun kan opbevare mad og vandslanger, så de ikke udsættes for frost. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Halloweengræskarene begyndte som et forsøg med nogle frø fra et købt græskar. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Jordbær, korn og eng - Anita Julius lever tæt på naturen. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Anita Julius har med campingvognen sørget for en alternativ bolig til sine høns. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Jordbær i lange baner - tidligere lejede Anita Julius jorden ud, men efterhånden som plukselv vokser, bruger hun den selv. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Mums - sukkermajs kan spises friskplukkede, de behøver ikke tilberedning. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Christoffers bod var frøet, der spirede og blev til Vestjyk-Plukselv. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Græskarplanterne har stadig blomster. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Græskar - de er primært tænkt til halloweenlygter, men de kan også syltes, siger Anita Julius. Foto: Karina Øhlenschlæger -
I den blandede del af marken er der blandt andet gulerødder, porrer og kål. Foto: Karina Øhlenschlæger