Inspirerende ta-med-hjem-måltider og en endnu større synlighed af slagtermesterens faglighed er noget af det, den nye slagtermester vil arbejde for.
Varde: I brugsen i Nørre Nebel kendte stort set alle kunder slagtermesteren René Boelck. De henvendte sig direkte til ham, når de havde spørgsmål til tilberedning eller særlige ønsker. Denne tætte kontakt med kunderne er en hjertesag for René Boelck, der den 1. februar tiltrådte som ny slagtermester i Kvickly Varde.
- Jeg havde fire super år i Nørre Nebel. Sammen med delikatesselederen fik jeg skabt en stor mad-ud-af-huset-succes. Men til sidst kørte jeg træt i det hele, indrømmer den 38-årige slagtermester.
- Jeg brænder for mit arbejde og elsker min familie. Jeg vil gerne begge dele. I Nørre Nebel arbejdede jeg på alle tider af døgnet, netop fordi vi deroppe havde så stor succes med festmad nogle gange helt op til 1000 kuverter. Derfor blev det ofte til alt for mange timer, siger René, der bor i Vejen sammen med sin familie.

- Jeg brænder for mit håndværk, og det skal man gerne kunne fornemme.
Måltider på køl
Men han fortsætter med koncepterne - både synligheden og den populære mad.
- Jeg gemmer mig ikke inde bagved. Jeg vil i særdeleshed stå fremme ved disken og gå rundt i forretningen. I Varde leverer vi også mad ud af huset, men slet ikke i samme størrelsesorden som Nørre Nebel, så det giver lidt mere ro i hverdagen. Til gengæld kan kunderne købe de gode måltider. De ligger på køl - nemme anretninger, lige til at tage med hjem, lyder det lokkende fra mesterslagteren, der for 18 år siden blev uddannet hos Løvbjerg i Vejen.
Mere dansk kød
- En god slagterafdeling er vigtig for butikken. Det er det der adskiller os fra discountforretningerne, siger varehuschef Jimmi Thomsen med et smil og tilføjer:
- Slagteren er uhyre vigtig. I en tid, hvor det er svært at skaffe slagtere, er vi stolte over, at vi fik 10 meget kvalificerede ansøgninger. Vi valgte René, fordi vi ved, hvad han står for, og han vil det samme som os, nemlig sørge for at skabe et udvalg af højeste kvalitet.
- Jeg slår gerne et slag for danske råvarer og vil i endnu højere grad end tidligere satse på at have dansk kvalitetskød i butikken, siger René Boelck, der med sin tiltræden også bliver chef for de i alt 11 ansatte i slagterafdelingen i Kvickly Varde.