Bedstemors gamle fade gør Hr. Skovs take-away mere klimavenlig
Ud med foliebakker og ind med ildfaste fade fra barndommen. Det er opskriften til at gøre ny take-away fra Hr. Skov i Blåvand mindre belastende for miljøet.
Copy link address
Karina Øhlenschlæger kao@jfmedier.dk
Annonce
For at få nok af de gamle fade efterlyste Claus Skov dem på facebook. Han regner med, at han hurtigt kan nå op på 50-100 stykker af fadene, der tilføjer noget hjememlavet stemning til maden. Foto: Karina Øhlenschlæger
Claus Skov med de gamle fade, som kommer i forskellige størrelser - fælles er en "fad-pant" på 100 kroner, når man køber en færdigret ved Hr. Skov. Foto: Karina Øhlenschlæger
Sådan ser en af prøveretterne ud - det gule er unikasmør, så kødet forbliver lækkert under opvarmning. PR-foto
De første fade er udstillet som blikfang i buikken, og flere kunder spørger nysgerrigt til dem. Foto: Karina Øhlenschlæger